Rólunk

A Baulog Kft.-t 2016-ban alapította a KÉSZ Holding Zrt. Célja a csoport logisztikai tevékenységének összehangolása és kiszolgálása.  Mivel a munka lefedi a szállítási és daruzási igények teljes piaci spektrumát, ezért vállalatunk a külső piacon is megkezdte tevékenységét, így téve teljessé az eszközei maximális kihasználtságát. Fix megbízói körünk segítségével kedvező árakon tudunk szolgáltatni ügyfeleink számára.

Fő tevékenységünk a túlméretes szállítmányozás, valamint a szállítmányok daruzása. Vállaljuk bármilyen szállítási és daruzási feladat végrehajtását, célunk, hogy megrendelőink válláról levegyük az ezzel járó feladatokat és felelősséget.

Cégünk két fő partnere a KÉSZ Ipari Gyártó Kft., illetve a szegedi DVB Kft.

 Fő tevékenységünk acélszerkezetek és előregyártott vasbeton elemek szállítása.

Legfontosabb szempontunk a rendelkezésre állás, hogy a megrendelőink számára közel 100%-os rendelkezésre állást biztosítsunk. Az építőipar egyedi körülményeket teremt, ahol a legfontosabb az eszközök elérhetősége. A legkedvezőbb árú szolgáltatás a legdrágábbá válik, amennyiben nem elérhető a megrendelt időben. Cégünk legfontosabb filozófiája, hogy a kért határidőre optimális megoldást szállítsunk megbízóink számára.